بیست و پنجمین کنگره انجمن اورولوژی ایران توسط جامعه اورولوژی ایران با همکاری دانشگاه‌های علوم پزشکی، شاخه‌های تخصصی، استانی و گروه‌های آموزشی اورولوژی سراسر کشور و با حضور متخصصان اورولوژی و همکارانی از سایر رشته‌های ذی‌ربط، به‌صورت حضوری - مجازی برگزار شد.

بيست و پنجمين كنگره اورولوژي

همشهری آنلاین : فرزانه شریفی اقدس، رئیس بیست و پنجمین کنگره بین‌المللی اورولوژی ایران بعد از سه سال وقفه از برگزاری این کنگره خبر داد و گفت: این کنگره با تلاش‌های شبانه‌روزی همکاران به مدت  ۴ روز و با همکاری ۵ انجمن بین‌المللی برگزار شد.

این کنگره  شامل سخنرانی، مناظره و میزگردبود. همچنین مقالاتی  ارائه  و هفت ورک‌شاپ هم (workshop) هم به‌صورت همزمان در محل انجمن، بیمارستان و کنگره برگزارشد.  

در روز سوم که روز بین‌الملل نام‌گذاری شده بود هم  چهره‌های مطرح کانادا، آمریکا، ایتالیا، اتریش، سوئیس، فرانسه، بلژیک، هلند، انگلستان، کره و ژاپن، هند و چین ارولوژیست هایی بودند که به‌صورت آنلاین مقالات خود را ارائه کردند.

تازه‌ترین‌های درمان اورولوژی

در این کنگره، تازه‌ترین راه‌های درمان اورولوژی، سرطان پروستات و  کلیه بررسی شد. همچنین تکنیک‌های جدید درمان باروری، بی‌اختیاری ادراری در بزرگسالان، سنگ‌ کلیه و روش‌های درمانی و اورولوژی اطفال و عفونت‌های ادراری آخرین تکنیک‌های روز دنیا موردبحث قرار  گرفت.

یکی دیگر از موضوعاتی که در این کنگره بحث  شد اختلالات جنسی در مردان و زنان بود که در روابط خانوادگی بسیار موثر است.

همچنین جراحی ترمیمی بر مجاری ادراری ضرورت راه های  تشخیص به موقع سرطان پروستات هم بررسی شد.

در این کنگره از چهره‌های برتر علمی در رشته اورولوژی، پیشکسوت‌ها و هیئت‌علمی جوان تقدیر به عمل خواهد آمد.

لزوم تشخیص به موقع سرطان

دکتر محمد زرگر، استاد دانشگاه علوم پزشکی ایران و عضو انجمن اورولوژی کشور نیز در این کنگره گفت: «یکی از محورهای علمی این کنگره نازایی در مردان و زنان، ناتوانی‌های جنسی، پیوند کلیه و بزرگی پروستات، سرطان پروستات، پزشکی قانونی و ... است. »

توصیه می شود مردان بالای  ۵۰  سال نسبت به انجام غربالگری سرطان پروستات از طریق آزمایش خون اقدام کنند. چون سرطان پروستات سرطانی بی علامت است.

نارضایتی شغلی پزشکان

 دکتر بصیری،  رئیس انجمن اورولوژی ایران  نیز در مورد وضعیت معیشتی پزشکان گفت: «جامعه‌ پزشکان به توجه بیشتر  مسوولان نیاز  دارد. زیرا با توجه به وضعیت اقتصادی موجود، توان مالی مردم پایین آمده و سیستم‌های بیمه‌ای هم  توان پرداخت هزینه‌ها را ندارند. به این ترتیب  مردم هم کمتر برای درمان به پزشکان مراجعه خواهند کرد و درنتیجه پزشکان و سیستم درمان متضرر خواهد شد.

رئیس انجمن اورولوژی ایران می‌گوید توجه به این موضوع باید در اولویت وزارت بهداشت قرار گیرد تا مردم از سلامتی ویژه برخوردار شوند تا پزشکان هم بتوانند با درمان‌های پیشرفته به درمان بدون دغدغه به پردارند.

 با توجه به مشکلات موجود بسیاری از پزشکان تمایل به مهاجرت دارند. ضمن آنکه تامین مالی پزشکان  جوان که تازه شروع به کارکرده‌اند، با تعرفه‌های موجود دچار مشکلات زیادی  شده است.

به گفته بصیری در رشته اورولوژی با توجه به‌وسیله های تشخیصی، بیمه‌ها باید توجه خاصی را صورت دهند. ولی این‌گونه نیست و در بعضی مراکز مشکلات زیادی  در این خصوص وجود دارد.  

کد خبر 678435

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

بیشتر

پر بیننده‌ترین خبر امروز

بیشتر

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha